New Detail

SWATCH GÅR SAMMEN MED VISA OM BETAL-MED-URET KONTAKTLØSE BETALINGER

18/12/2015

Swatch SA og Visa Inc. har sammen med Visa Europe underskrevet en aftale, som giver berettigede Visa-kortindehavere i USA, Schweiz og Brasilien mulighed for at trykke og betale med Swatchs nye ur “betal-via-uret”, SWATCH BELLAMY. Lanceringen er fastlagt til at ske i starten af 2016, og SWATCH BELLAMY kan anvendes globalt på alle steder, hvor kontaktløst NFC-baseret (near-field communications) Visa betalinger accepteres. 

I tråd med DNA’en hos den banebrydende schweiziske urproducent kombinerer SWATCH BELLAMY Swatchs spændende og funktionelle design med den nyeste betalingsteknologi fra Visa. SWATCH BELLAMY er begyndelsen på en ny ære inden for sammenkoblet handel, samtidig med at udbredelsen af mobile betalingsmuligheder stiger på verdensplan.

Hvorfor ”SWATCH BELLAMY”?

I den amerikanske forfatter Edward Bellamys fascinerende novelle ”Looking Backward 2000-1887” fra 1888, forestiller han sig en utopisk verden, hvor kontanter er erstattet af kredit- og hævekort – Bellamy var den første til at skrive om sådanne kort 40 år før nogen anden. Swatch, som altid værdsætter innovatører og visionærer, har givet sit nye betal-via-uret navnet ”SWATCH BELLAMY”. Det er også sandt, at ”bel ami” betyder ”god ven” på fransk, og det nye BELLAMY ur vil uden tvivl blive en god ven for den, der har det på.

Kontaktløs NFC-teknologi anvender højfrekvens radiobølger, som giver elektronisk udstyr mulighed for at kommunikere over korte afstande, normalt under 10 cm. Det nye SWATCH BELLAMY ur har alt det sjove som farverne og det stærke design, som Swatch er kendt for – og en indbygget NFC-chip gemt under urskiven. Et SWATCH BELLAMY ur giver kunden mulighed for at betale for varer via detailhandelens kontaktløse POS-terminaler som på et forudbetalt bankkort. Betal-via-uret transaktioner kræver overhovedet ingen energi af uret, så Swatch-uret har den samme batterilevetid.

I samarbejde med Visa er SWATCH BELLAMY som udgangspunkt fastsat til at blive leveret i starten af 2016 i USA, Schweiz og Brasilien. SWATCH BELLAMY blev første gang præsenteret i Kina i oktober 2015.